Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
17 Ιουνίου 2023

Τελετή λήξης τμημάτων ακαδημιών βόλευ του Παναιτωλικού (photos-video)

Σε γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΑΚ Αερογέφυρας η τελετή λήξης των ακαδημιών του τμήματος βόλεϋ του Παναιτωλικού, με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να δίνουν το παρόν. Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, ενώ δεν έλειψαν και αθλητικές επιδείξεις των μικρότερων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας. 

Για ακόμη μια χρονιά οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης και να αποκτήσουν δεξιότητες μέσα από την ομαδικότητα, την υπομονή, την πειθαρχία αλλά και το παιχνίδι.

 

Ο προπονητής κ. Γιώργος Ασημακούλας κάνοντας μια αποτίμηση της φετινής χρονιάς δήλωσε πολύ χαρούμενος που τόσα παιδιά επίλεξαν για ακόμη μια χρονιά το άθλημα του βόλευ και στόχος του συλλόγου είναι οι ακαδημίες να αποτελούν τον "κορμό" των αγωνιστικών τμημάτων και όχι μόνο. Αναφέρθηκε στην άψογη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε φέτος στην πόλη μας από το σωματείο σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Αγρινίου, το 1st Agrinio Cup Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και δήλωσε πως στόχος του συλλόγου είναι να δραστηριοποιηθεί από τη νέα σεζόν και σε τμήματα beach volley. Μάλιστα όποιος αθλητής/αθλήτρια επιθυμεί στις προσεχείς εβδομάδες να γνωρίσει το άθλημα του Beach volley και να ενταχθεί στην μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού, μπορεί να επικοινωνήσει με τους προπονητές και εφόρους του τμήματος.

 

Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτης Στεργίου ευχαρίστησε τους γονείς που για ακόμη μια χρονιά εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον σύλλογο, τους προπονητές κο Γιώργο Ασημακούλα, κα Αφροδίτη Περιβόλα και κα Πανωραία Γιωτοπούλου για την άψογη συνεργασία καθώς και τους εφόρους κο Σπύρο Μπρέσιακα, κα Ελένη Παπαδοπούλου και κο Νεκτάριο Αγγελή για την προσφορά τους στον σύλλογο και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι !

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο !

 

  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook