Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Ανακοίνωση


20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός και η ΠΑΕ διοργανώνουν αύριο Πέμπτη μια πολύ σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν τα έργα που αναβάθμισαν το γήπεδο της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Παράλληλα με καλεσμένους τους εκπροσώπους της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων, θα εξεταστούν οι δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης, με σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν και τον αθλητισμό και την κοινωνία.
Ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης απευθυνθήκαμε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΑ) ζητώντας τα στοιχεία επικοινωνίας με τα Σωματεία της δύναμής της, για να αποστείλουμε τις σχετικές προσκλήσεις. Η απάντηση που λάβαμε ήταν: Δεν μπορούμε να σας τα δώσουμε, επειδή αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!!
Παρά την έκπληξή μας σεβαστήκαμε την απάντηση, ζητώντας τουλάχιστον να αποσταλούν οι προσκλήσεις μέσω της ΕΠΣΑ στα Σωματεία. Η απάντηση ήταν ξανά αρνητική!
O προσωρινός πρόεδρος Βασίλης Νικάκης απέδειξαν για μια ακόμα φορά πόσο επιμένει στη νοοτροπία του σκοταδισμού που παρέλαβε από τον Παπαχρήστο και την έκπτωτη διοίκησή του, την οποία με νύχια και δόντια προσπαθεί να επιβάλλει στη λειτουργία της Ένωσης.
Η ίδια η ζωή έχει προσπεράσει τις τακτικές της δεκαετίας του ’70, αλλά στην ΕΠΣΑ κάποιοι θεωρούν ότι η προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία, όπως αυτή που αποτελεί το αντικείμενο της αυριανής εκδήλωσης, μπορεί να αναχαιτιστεί από τους δικούς της αποκλεισμούς και τις μόνιμες αρνήσεις.
Απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση σε ΟΛΑ τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας στην εκδήλωσή μας. Όλα αυτά που η ποδοσφαιρική αρχή του Νομού, επιδιώκει να τα αποκλείσει από την ενημέρωση και κυρίως από την παρουσία τους.
Σας περιμένουμε στο γήπεδό μας. ΟΛΟΥΣ!

 

Διαβάστε περισσότερα...

Έλα κι εσύ στην μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού !!

Για πληροφορίες και εγγραφές στις ακαδημίες μας για την σεζόν 2023 - 2024 μπορείτε να απευθύνεστε στους προπονητές του συλλόγου μας :

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...για το ποδόσφαιρο στην Αιτωλοακαρνανία :

www.neaepochi.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση


26 Ιουλίου 2023

Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι λειτουργούν ως εντολοδόχοι των έκπτωτων μελών της διοίκησης Παπαχρήστου, ο προσωρινός Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α. κ. Νικάκης και αυτοί που υπερψηφίζουν όσα ο ίδιος μεταφέρει, αποφάσισαν στη συνεδρίαση της 24.07.2023 να προκηρύξουν εκλογές στις 13.09.2023.

Είναι βέβαιο και το επισημάναμε έγκαιρα, ότι το διορισμένο με Προσωρινή Διαταγή του Δικαστηρίου Διοικητικό Συμβούλιο, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ με βάση αυτή να προβεί σε προκήρυξη εκλογών, ούτε πολύ περισσότερο σε διοργάνωσή τους. Έτσι, η απόφαση είναι ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ και εκθέτει τη διαδικασία σε νέο κύκλο δικαστικών διενέξεων. Το προσωπικό όμως συμφέρον και η προσκόλληση στις καρέκλες είναι το κριτήριο των έκπτωτων και η αιτία για όλες τις περιπέτειες αυτές.

Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο τύπου


21 Ιουλίου 2023

Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση ακυρώσεως της έκπτωτης διοίκησης Παπαχρήστου, δικαιώνει οριστικά και τελεσίδικα τον πολύμηνο αγώνα που έδωσαν τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας, κόντρα στις μεθοδεύσεις που έγιναν για να παραμείνουν συγκεκριμένα πρόσωπα στις καρέκλες της ΕΠΣΑ.
Ταυτόχρονα ξεσκεπάζει τα δόλια σχέδια όσων οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο στον «γκρεμό», για να εξυπηρετηθούν προσωπικά τους συμφέροντα και να ισχυροποιηθούν οι σχέσεις εξάρτησης με κέντρα ή παράκεντρα εξουσίας.
Η δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφασή της έκλεισε οριστικά την πόρτα σε όσους λυμαίνονται την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, εξυπηρετώντας ιδιοτελείς σκοπούς και ουσιαστικά διατάσσει καθαρές εκλογές με τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και την πιστή τήρηση των Νόμων.

Με την απόφαση αυτή από σήμερα μπαίνουμε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση εργασίας μεταξύ της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Ν. Αιτωλοακαρνανίας και του Δ.Σ. της Π.Α.Ε, αλλά και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2023, στο κτήριο του ΤΕΕ. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εξεύρεση τεχνικών λύσεων για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής πέριξ του Γηπέδου του Παναιτωλικού. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε κ. Λίνος Μπλέτσας χαιρέτισε την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού, τονίζοντας, πως η συγκεκριμένη περιοχή πρέπει να αναβαθμιστεί συνολικά και να αποτελέσει πόλο έλξης και επισκεψιμότητας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 17

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook