Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
13 Ιουνίου 2016

Η Εθνική Ομάδα Κωφών Καλαθοσφαίρισης στο Αγρίνιο μετά από πρόσκληση του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου, διοργάνωσε ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ μεταξύ της αντρικής ομάδας του συλλόγου και της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών, την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης" στο Αγρίνιο.  
Το παιχνίδι επίσης αποτέλεσε την φιέστα της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου που κατέκτησε την άνοδο και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ για την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών ήταν ένα καλό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο 11ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 24/6 έως 02/07.

Στο ημίχρονο του φιλικού, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτης Στεργίου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ευχαρίστησε την Εθνική και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό, ενώ παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον εκπρόσωπο της Εθνικής κο. Διονύση Γαζή.
Ο κ. Διονύσης Γαζής, από την πλευρά της Εθνικής, ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό και κάλεσε τον κόσμο να γνωρίσει και να στηρίξει την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών που έχει αρκετές επιτυχίες. Παράλληλα, έδωσε στον Παναιτωλικό ως αναμνηστικό μία πλακέτα της Ομοσπονδίας, μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και δύο ακόμα φανέλες.
IMG 6716

IMG 6723

Στη συνέχεια, απονεμήθηκε το κύπελλο στην αντρική ομάδα του Παναιτωλικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β' ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ βραβεύτηκε ο Γιάννης Τασιούλης και ο Χρήστος Τασιούλης τόσο για την προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών όπου αγωνίζονται για 12 έτη, όσο και για την συνολική τους προσφορά στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Την βράβευση του Χρήστου Τασιούλη έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού κ. Νικόλαος Γκρίζης ο οποίος ανέφερε πως η παρουσία της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών στο Αγρίνιο είναι τιμή για την πόλη μας και επίσης ευχήθηκε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα του Παναιτωλικού.

IMG 6738
IMG 6739
Τη βράβευση του Γιάννη Τασιούλη έκανε ο Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Σπύρος Μαυρομάτης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική και ευχαρίστησε τους δύο παίκτες μας που φορούν τη φανέλα της εθνικής ομάδας και τιμούν την οικογένεια του Παναιτωλικού. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, τον προπονητή τους κο Θανάση Παπαθανασόπουλο, τους γονείς των αθλητών μας και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.
IMG 6747
IMG 6749 
IMG 6758
IMG 6766
IMG 6774

IMG 6855

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας

 

καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης :

Emileon SportsCenter,   PanCafe,   ΡΟΚΟΣ Τεχνική Εταιρεία, 

Basket247.gr,   CBAR,   Οιναγορά,   PharmaNet,   Imperial Hotel, 

SELKOLIFT,   BIZART,   ΧΟΥΣΗΣ Εμπόριο Φρούτων, 

Σ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ - Δ.ΝΤΡΑΤΣΕΛΟΣ Εισαγωγές - Εξοπλισμοί Συνεργείων, 

Autovision, ΈΠΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑΣ




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. - ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΦΩΝ 34-53

 

Δεκάλεπτα: 10 - 13, 12 - 11, 3 - 18, 9 - 11
Διαιτητές: Σταθόπουλος - Χριστογιάννης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. (Θανάσης Παπαθανασόπουλος): Θεράπος, Γκρίζης, Μαυροφρύδης 2, Παπαθανασόπουλος 10(1), Μακρής, Καρέτσος, Πιστιόλης 3(1), Μαυρομάτης Ι. 6(1), Καλιακμάνης, Σταθόπουλος Β. 4, Γερονίκος, Καραπάνος 9(1), Μαυρομάτης Γ., Σταθόπουλος Π.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΦΩΝ (Ιωάννης Παπαδόπουλος): Κοσκινάς, Γκανάτσας 2, Ερινάκης 7(1), Τασιούλης Ι., Τασιούλης Χ. 4, Στρέκλας 2, Απτόσογλου 4, Ντικούδης 5, Τσαγκαρούλης 6, Παγκράτης 10, Πεταλάς 10, Τετώρος 2, Ντερτιλής 1, Γρίλλης.



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook