Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Η αθλήτρια του Παναιτωλικού Σοφία Αυδή για 2η χρονιά συμμετέχει στο Πρόγραμμα Λειτουργίας Προεθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης

Στο πρόγραμμα λειτουργίας προεθνικών ομάδων πετοσφαίρισης για τη στελέχωση του νέου κλιμακίου της ΕΣΠΕΔΕ συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά η αθλήτρια του τμήματος πετοσφαίρισης του Παναιτωλικού, Σοφία Αυδή.

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αερογέφυρας συγκεντρωτική προπόνηση κοριτσιών γεννημένων τα έτη 2006 και 2007, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κου Βίτσιου Σταύρου καθώς και του Εθνικού Προπονητή Εθνικής Κ-18 (Κορασίδων) κου Τρανταφυλλόπουλου Χρήστου. 

Η κλήση αυτή της αθλήτριάς μας επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ερασιτέχνη, με γνώμονα πάντα την αγάπη για τον αθλητισμό και στόχος του συλλόγου είναι να είμαστε κοντά σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη συγχαίρουν την αθλήτρια Σοφία Αυδή και τους προπονητές των τμημάτων Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας κ.κ Γιώργο Ασημακούλα, Αφροδίτη Περιβόλα και Σόφη Κιρκινέζου.  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook