Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού είναι συγκλονισμένη και πενθεί για την απώλεια του μόλις 23 ετών Νικήτα Σεραφείμ Λίτσιου ο οποίος έφυγε ξαγνικά από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Ο 23χρονος Νικήτας υπήρξε βοηθός προπονητή στα τμήματα υποδομών καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τεμεκονίδη. Αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του συλλόγου τη δεκαετία 1956-1966 και ήταν στο πλευρό της έως τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Κιτσάκη ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 77 ετών. Ο γνωστός δικηγόρος διετέλεσε διοικητικός παράγοντας στον σύλλογό μας και υπήρξε δραστήριο μέλος του.

Διαβάστε περισσότερα...

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στην πόλη μας ο 15ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης", μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που τιμά τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο, με τον Παναιτωλικό να δίνει το παρόν για μια ακόμη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση


20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός και η ΠΑΕ διοργανώνουν αύριο Πέμπτη μια πολύ σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν τα έργα που αναβάθμισαν το γήπεδο της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Παράλληλα με καλεσμένους τους εκπροσώπους της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων, θα εξεταστούν οι δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης, με σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν και τον αθλητισμό και την κοινωνία.
Ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης απευθυνθήκαμε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΑ) ζητώντας τα στοιχεία επικοινωνίας με τα Σωματεία της δύναμής της, για να αποστείλουμε τις σχετικές προσκλήσεις. Η απάντηση που λάβαμε ήταν: Δεν μπορούμε να σας τα δώσουμε, επειδή αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!!
Παρά την έκπληξή μας σεβαστήκαμε την απάντηση, ζητώντας τουλάχιστον να αποσταλούν οι προσκλήσεις μέσω της ΕΠΣΑ στα Σωματεία. Η απάντηση ήταν ξανά αρνητική!
O προσωρινός πρόεδρος Βασίλης Νικάκης απέδειξαν για μια ακόμα φορά πόσο επιμένει στη νοοτροπία του σκοταδισμού που παρέλαβε από τον Παπαχρήστο και την έκπτωτη διοίκησή του, την οποία με νύχια και δόντια προσπαθεί να επιβάλλει στη λειτουργία της Ένωσης.
Η ίδια η ζωή έχει προσπεράσει τις τακτικές της δεκαετίας του ’70, αλλά στην ΕΠΣΑ κάποιοι θεωρούν ότι η προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία, όπως αυτή που αποτελεί το αντικείμενο της αυριανής εκδήλωσης, μπορεί να αναχαιτιστεί από τους δικούς της αποκλεισμούς και τις μόνιμες αρνήσεις.
Απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση σε ΟΛΑ τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας στην εκδήλωσή μας. Όλα αυτά που η ποδοσφαιρική αρχή του Νομού, επιδιώκει να τα αποκλείσει από την ενημέρωση και κυρίως από την παρουσία τους.
Σας περιμένουμε στο γήπεδό μας. ΟΛΟΥΣ!

 

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 18

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook