Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
Ο Παύλος Μπερμπερίδης γεννήθηκε το 1987 Στο Αγρίνιο και από την ηλικία των 13 ετών ασχολείται με την Ελληνορωμαϊκή πάλη ( για δέκα περίπου χρόνια ) στον σύλλογό μας. Με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στις κατηγορίες των παίδων και των εφήβων ενώ σήμερα συμμετέχει στα 84kg της Ελληνορωμαϊκής των Ανδρών.

Διαβάστε περισσότερα...

Ταλαντούχος αθλητής του ΓΦΣ Παναιτωλικού με σπουδαία συνεισφορά στον αθλητισμό της πόλης μας. Γεννήθηκε το 1990 στο Αγρίνιο και από το 2000 προπονείται μαζίμας. Με πολλά μετάλλια στις κατηγορίες των παίδων και εφήβων στα 84 kg της Ελληνορωμαϊκής πάλης στα τοπικά αλλά και στα πανελλήνια πρωταθλήματα άφησε πολλές υποσχέσεις για σπουδαιότερες διοργανώσεις. Αυτό το

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωταθλητής στα 96 kg της Ελληνορωμαϊκής πάλης. Με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του εκπροσώπησε επάξια την πόλη μας και τον σύλλογό μας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε. Αγωνίστηκε με αντιπάλους όπως ο Τεννές και ο Αρζουμανίδης δίνοντας πάντα τον καλύτερό του εαυτό

Διαβάστε περισσότερα...

Γεννήθηκε το 1984 στο Αγρίνιο και στα πρώτα του βήματα ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική του Παναιτωλικού.
Σε ηλικία μόλις 10 ετών μεταπήδησε από την ενόργανη γυμναστική στο τμήμα Ελληνορωμαϊκής πάλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Γεννήθηκε το 1978 στο χωριό Παπαδάτου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας ( δίπλα στο χωριό Φυτείες από το οποίο κατάγεται ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού ΜΠΕΝΕΚΟΣ ) και με τους αγώνες του στήριξε το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης στα πρώτα δύσκολα χρόνια στην πόλη μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985 και από μικρή ηλικία αγάπησε την Ελληνορωμαϊκή πάλη και ασχολήθηκε μαζί της. Σε περιόδους πολύ δύσκολες για το άθλημά μας στο Αγρίνιο ( ούτε φόρμα δεν είχαν να φορέσουν οι αθλητές μας )εχυσε κιλά ιδρώτα στις προπονήσεις κυρίως στην προετοιμασία του με τον Σκιαδά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Σπύρος Αγγελής είναι ένας από τους καλύτερους Αγρινιώτες αθλητές όσο αφορά το ήθος και την αθλητική του επίδοση.
Εκπροσώπησε αλλά και εξακολουθεί να εκπροσωπεί το σωματείο μας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα...

Γεννήθηκε το 1982 στο Αγρίνιο και υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παλαιστές της περιοχής μας στα 100 Kg της Ελληνορωμαϊκής πάλης.
Για περισσότερα από 10 χρόνια ήταν κοντά μας με συμμετοχές και χρυσά μετάλλια σε σχολικά πρωταθλήματα , διασυλλογικά τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

O Κώστας ο Πατούλας γεννήθηκε στα 1981 στο Αγρίνιο και υπήρξε από τους αξιόλογους Αγρινιώτες παλαιστές.
Σε ηλικία μόλις 12 ετών ήρθε σε επαφή με το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής πάλης και από τότε ως και σήμερα συμμετέχει σε όλα τα δρώμενα του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Νίκος Χριστοδούλου είναι από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης που ανέδειξε η Αιτωλοακαρνανία
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1988 και κατάγεται από την Γουριά Μεσολογγίου.

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook