Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
ΧΡΥΣΑ ΚΟΝΤΟΥΡΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Με νίκη ολοκληρώθηκε το Γυναικείο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΠΕΔΕ

Με νίκη ολοκληρώθηκε το Γυναικείο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΠΕΔΕ

«Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ απέναντι στον Α.Γ.Ο. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με 3-0 σετ πραγματοποιώντας μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μας.

Μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη αγώνες, δίψα για αθλητισμό και βολλευμπολίστικη δράση. Είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά διότι δώσαμε την δυνατότητα σε νεαρές αθλήτριες να αγωνιστούν να βελτιωθούν και να πάρουν πολύτιμες παραστάσεις που θα μας είναι χρήσιμες την νέα αγωνιστική χρονιά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αθλήτριές μου που την φετινή αγωνιστική χρονιά μείναμε ενωμένοι και δυνατοί, έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα!».

Φωτογραφία : (Όρθιες από δεξιά): Βδουκάκη Μαγδαληνή, Κολύδα Αικατερίνη, Καραγιάννη Σταυρούλα, Τσιρώνη Λαμπρινή, Περιβόλα Αφροδίτη, Κολύδα Ησαϊα, Κούρκουλου Μαριλένα, Σταυροπούλου Πηνελόπη, Ζαχαράκη Χρυσάνθη, Κακούρη Βασιλική (Καθιστές από δεξιά): Μαστροκώστα Σταυρούλα, Τσιτσικάου Λυδία, Μπακασίνη Αλίκη, Τσαμπάζη Ράνια, Παπαϊωάννου Μαρία, Σμάνη Κωνσταντίνα

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΕ 2018-2019

1.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

39

2.

Γ.Σ. ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

34

3.

Α.Γ.Σ.Ι.

27

4.

ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ

20

5.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

18

6.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.

17

7.

Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ

3

8.

Α.Γ.Ο.Γ. ΛΙΑΚΑΤΑΣ

- 2

Ο ΑΓΣΙ, ΑΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ και ΑΓΟΓ ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛ. έχουν ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς. Το σωματείο ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ έχει ένα μηδενισμό.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 11:07
επιστροφή στην κορυφή

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2018-2019 Η ιστοσελίδα είναι χορηγία του VRES-AGRINIO.GR

ΙΗ16  Logo Facebook