Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
26 Σεπτεμβρίου 2018

1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά FootVolley στο Αγρίνιο ! (photos)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά FootVolley στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αγρίνιο. Το τουρνουά το οποίο φιλοξενήθηκε στον πολυχώρο εκδηλώσεων Emileon και διοργανώθηκε από τον Παναιτωλικό, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη χώρα μας Greece Footvolley 2001, αποτέλεσε ένα μοναδικό θέαμα για την περιοχή μας καθώς οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο άθλημα για πρώτη φορά στην πόλη μας.

 

Ομάδες από την Ιταλία, το Ισραήλ, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και την Ελλάδα, συμμετείχαν σε 36 αγώνες το Σάββατο και σε 18 την Κυριακή, με το πρόγραμμα να κορυφώνεται με τον μικρό τελικό μεταξύ Ολλανδίας - Ισπανίας όπου οι Ολλανδοί Μπιόρν Γκόιστερ – Μπάνι Ρουϊτενμπέρι κέρδισαν και κατέκτησαν έτσι την 3η θέση με την αντίπαλη Ισπανική ομάδα (Πάμπλο Ρότζερ – Νάτχο Σάντσες) να μένει στην 4η θέση. Στον μεγάλο τελικό μεταξύ Ιταλίας και Ισραήλ, το Ισραήλ με τους Αμίρ Ζαχάρ – Ρον Μπεν Ισάι κατέκτησε τη 2η θέση με τους Ιταλούς Φεντερίκο Ιακοπούτσι (ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης και ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως) και Μάρκο Γκάτο Γκρατσιάνι να είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ομάδες με τους Γιάννη Τσιούρη – Κώστα Τρούγκου, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα – Μιχάλη Μουρούτσο και Ρέις Ουέλινγκτον – Νίκο Στυλιανέση.

 

Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη Παναιτωλικού συγχαίρει την ΠΑΕ Παναιτωλικός, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη χώρα μας Greece Footvolley 2001 για τη διοργάνωση, ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του και τους αθλητές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη για τη σημαντική εθελοντική τους συμμετοχή στη διοργάνωση. 

 

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε πάνω 

 



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook