Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
08 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση συνεργασίας

Το ΔΣ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΦΣ στην προσπάθειά του να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με υψηλούς στόχους στο χώρο του μπάσκετ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο κόουτς Γιάννη Γράψα ο οποίος θα αναλάβει την θέση του

Τεχνικού Διευθυντή του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας συμβάλλοντας στον σχεδιασμό, στην οργάνωση και στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού μοντέλου ανάπτυξης τόσο των υποδομών όσο και της αντρικής μας ομάδας.

 

Ο κόουτς Γιάννης Γράψας είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Μπάσκετ, κάτοχος Msc., Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στην Βιντεοανάλυση τεχνικής- τακτικής ομαδικών αθλημάτων με Η/Υ, ενώ το Διδακτορικό του έχει ως αντικείμενο την προπονητική συμπεριφορά και την παρακίνηση αθλητών-τριων υψηλού επιπέδου στην καλαθοσφαίριση.

 

Τον Οκτώβριο του 2008 ταξίδεψε στην Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών με Υποτροφία από τον ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) στα κολέγια Villanova, Saint Josephs, Temple, Drexel, Penn State, De La Salle και παράλληλα στις ομάδες του ΝΒΑ, Φιλαδέλφεια 76ers, New Jersey Nets και τους Washington wizards.

 

Προπονητής επί σειρά ετών σε ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά και σε ομάδες άλλων Ενώσεων τις χώρας. Διετέλεσε προπονητής του ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής, της ανδρικής ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΛΟΓΑΣ της GBA – Αργοναύτης Καλαμαριάς και της ΜΕΝΤ στην Β’ Εθνική και Α2 Εθνική κατηγορία αντίστοιχα.

 

Διδάσκει σε πολλά Basketball Camps τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με την Ακαδημία Μπάσκετ του Παναγιώτη Γιαννάκη (Giannakis Academy). Ιδιαίτερο βάρος δίνει στην ανάπτυξη των ακαδημιών με στόχο την δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου και την αξιοποίηση τους μέσα από ένα ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα, με αρκετούς πρώην παίκτες του να συνεχίζουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

 

Αρκετά σημαντικό είναι επίσης και το ερευνητικό του έργο στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του Μπάσκετ το οποίο έχει παρουσιαστεί σε διάφορα συνέδρια.

 

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού του εύχεται υγεία και επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

 

 



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook