Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
06 Οκτωβρίου 2016

Ο Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. για την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την παρεμβατική δυναμική του Σχολικού Αθλητισμού, της Άθλησης και της δια βίου άσκησης στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη του μαθητικού πληθυσμού της χώρας, θεσμοθέτησε ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους. Στόχος της ημέρας αυτής είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στις διάφορες δράσεις να αποκομίσουν τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

 

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου κ. Ηλία Τσιάντης, μαζί με τον έφορο των αναπτυξιακών τμημάτων Χειροσφαίρισης και Ελληνορωμαϊκής Πάλης κ. Γιάννη Λιάτσο, τους προπονητές κ.κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο και Βασιλική Πατσέα, τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος Χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού, οι οποίες φέτος αγωνίζονται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τη μεγαλύτερη κατηγορία του αθλήματος, και τους αθλητές-ιες του τμήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης, επισκέφθηκαν το Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Αγ. Κωνσταντίνου και το 4ο Γενικό Λύκειο [πρώην πολυκλαδικό], και μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό, ενώ οι αθλητές-ριες έπαιξαν μαζί με τα παιδιά. Τα μέλη του συλλόγου μας πρόσφεραν σε κάθε σχολείο και από μία μπάλα χειροσφαίρισης, την οποία υπέγραψαν οι αθλήτριές μας.

 

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Στεργίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναιτωλικού Γυμναστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους διευθυντές των σχολείων κο. Παντελή Καντάνη, κα Μαρία Κούρτη, κο Κωνσταντίνο Γιαννακά, τους καθηγητές - γυμναστές κ.Στάλω Νικολάου, κ. Βασίλη Δρόσο, κ. Παναγιώτη Κατσινούλα και τα παιδιά για την υποδοχή και την ανταπόκρισή τους και τους εύχονται καλή σχολική χρονιά. 

 

 

 

  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook