Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
22 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ των τμημάτων και ο Φιλικός Αγώνας με την Εθνική Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δραστηριότητες του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ. το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, που περιελάμβαναν επίδειξη του αθλήματος χειροσφαίρισης στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Τελετή λήξης των τμημάτων, την φιέστα της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης του συλλόγου, που κατέκτησε την άνοδο και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία και φιλικούε αγώνες χάντμπολ μεταξύ της γυναικείας ομάδας του συλλόγου και της Εθνικής Ελλάδος, και μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης" .

 

151

 

Κατά την τελετή λήξης, το Σάββατο 18 Ιουνίου και πριν τον φιλικό αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι εξής απονομές :

 

154

 

157


ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς τον κο Νικόλαο Παπαγιάννη για την πολύχρονη προσφορά του στο τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής. Την απονομή έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Μαυρομάτης.

158 

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς τον φυσικοθεραπευτή του συλλόγου κο. Κωνσταντίνο Καλφούντζο από τον Β’ Αντιπρόεδρο του συλλόγου κο Νικόλαο Χούση.

 159

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την πρπονήτρια κα Στάλω Νικολάου για την προσφορά της στον σύλλογο. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Θωμάς Σπύρου.

 160

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κο Παναγιώτη Στεργίου. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε η παίκτρια της εθνικής Παπανικολάου Φραγκούλα, ενώ στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Γιάννης Στρατάκης, απένειμε αναμνηστική πλακέτα προς τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Γ.Φ.Σ για την άνοδο της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης στην Α1. 

161

 

162

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ την οποία έκανε η αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κα Χριστίνα Σταρακά. Το βραβείο παρέλαβε η παίκτρια της ομάδας Ολίνα Ανδρίτσου.

 164

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την αρχηγό της ομάδας μας ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΟΥ, την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νικόλαος Γκρίζης

 166

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας προς την τερματοφύλακα της ομάδας μας, αθλήτρια και μητέρα 3 παιδιών Αντιγόνη Σιάσου την οποία έκανε ο Γεν. Γραμματέας του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Ηλίας Τσιάντης.

167

 

168

ΑΠΟΝΟΜΗ αναμνηστικής πλακέτας από το μέλος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κο. Αλέκο Σύρμο προς τον κ.Αναστάσιο Βέργο για την πορεία του στον χώρο της διαιτησίας χειροσφαίρισης και την προσφορά του στο άθλημα, ενώ στη συνέχεια ο συνάδελφός του διαιτητής κ. Γεώργιος Αβράμης του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα για τα χρόνια συνεργασίας τους στην Α1 Εθνική.

 169

170

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ προς την ΟΜΑΔΑ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Βασίλης Κρανιώτης.

 171

 

173

 

177

156

 

155


Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτης Στεργίου και η διοίκηση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την αντιπεριφερειάρχη κα Χριστίνα Σταρακά, τον Δήμο Αγρινίου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κο Νικόλαο Γκρίζη, που στάθηκαν αρωγοί στη διοργάνωση αυτή, τους χορηγούς, τα μέλη του συλλόγου και τους παλαιμάχους που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, τους προπονητές, τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο και εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ μεταξύ της ομάδας μας και της Εθνικής Ελλάδος, ενώ το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δραστηριότητες με τον ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ μεταξύ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ. 

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.panetolikosac.gr/news/item/324-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD#sigProGalleria6028b59774

 

Ελληνορωμαϊκή Πάλη 

Μεγάλος είναι ο δεσμός του Παναιτωλικού με την Πάλη.
Μην ξεχνάμε ότι ο Τίτορμος κέρδισε τον 6 φορές Ολυμπιονίκη στην Πάλη ΜΙΛΩΝΑ στην άρση λίθου αποσπώντας τον θαυμασμό του με την φράση ¨ΟΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».
Το τμήμα πάλης της ομάδας μας -το μοναδικό στην Δυτική Ελλάδα– έχει αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε πανελλήνια διασυλλογικά και σχολικά πρωταθλήματα αλλά και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε διεθνή τουρνουά. Οι εργάτες αυτοί του αθλητισμού στην πόλη μας - αθλητές με τον προπονητή τους κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο - εξακολουθούν ως σήμερα να εργάζονται αθόρυβα και ταπεινά.
Καλαθοσφαίριση - Μπάσκετ
Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, με προπονητή τον κ. Θανάση Παπαθανασόπουλο, κατάφερε φέτος να έχει μια πολύ σημαντική πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ΜΙΝΙ 2002, ΜΙΝΙ 2003 που έφτασε μέχρι τον τελικό, η ομάδα ΠΑΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ και τέλος η αντρική ομάδα η οποία βγήκε πρωταθλήτρια στη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ και κατάφερε την άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Μάλιστα, πρόσφατα βραβεύτηκε από τον σύλλογό μας για την άνοδο αυτή, κατά τη διάρκεια του ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ με την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης ΚΩΦΩΝ. 
Πετοσφαίριση - Βόλευ
Θεμέλιο του τμήματος βόλευ με προπονήτριες τις κυρίες Στάλω Νικολάου και Αφροδίτη Περιβόλα, είναι η ομάδα ανάπτυξης μικρής ηλικίας με τμήματα baby και μινι, ενώ τα τμήματα των παγκορασίδων και κορασίδων λαμβάνουν μέρος στα τουρνουά της τοπικής ένωσης όπου και καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις. Αθλήτριες που διακρίνονται για την πειθαρχία τους, την αγάπη τους για το άθλημα και δουλεύουν με επιμέλεια και υψηλούς στόχους, ενώ δηλώνουν το παρόν σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου. 
Χειροσφαίριση - Χάντμπολ
Το τμήμα Χειροσφαίρισης - Χάντμπολ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με προπονητή τον κο Γιώργο Ραμμόπουλο και βοηθό τον κο Κώστα Καλλιακμάνη, μετά από 3 χρόνια συνεχούς προσπάθειας και συστηματικής δουλειάς, κατάφερε φέτος να πετύχει την πολυπόθητη ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 
Γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε ομαδικό άθλημα. Σε έναν δύσκολο όμιλο της Α'2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ κατάφερε να τερματίσει πρώτη και αήττητη και μέσα από την κοπιαστική διαδικασία των μπαράζ κατάφερε να πανηγυρίσει την ΑΝΟΔΟ στα ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ της 1ης Κατηγορίας στην Ελλάδα. Στόχος μας φέτος είναι το τμήμα να καταφέρει την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, την γνωριμία του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και την ενίσχυση και οργάνωση των ακαδημιών χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού. 


 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook