Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
16 Ιουνίου 2016

Ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ.Παπαναστασίου βράβευσε την γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού

Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2016, στο δημαρχείο Αγρινίου, ο δήμαρχος κ. Γ.Παπαναστασίου, παρουσία των αντιδημάρχων κ. Ν.Γκρίζη και Ευθ. Γρίβα, του δημοτικού συμβούλου κ. Θ.Χασιώτη, του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτη Στεργίου και Ηλία Τσιάντη αντίστοιχα, του προπονητή της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης του συλλόγου κ. Γιώργου Ραμμόπουλου και του βοηθού προπονητή κ. Κώστα Καλλιακμάνη, απένειμε τιμητική πλακέτα στη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του συλλόγου μας, για την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία.


Ο δήμαρχος κ. Γ.Παπαναστασίου, δήλωσε χαρούμενος και υπερήφανος που η ομάδα χειροσφαίρισης γυναικών του Παναιτωλικού θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία και που οι ομάδες της πόλης μας έχουν επιτυχίες. Συνεχάρη την ομάδα, το προνητικό team και τη Διοίκηση για τον αγώνα τους και τις προσπάθειές τους, οι οποίες τώρα επιβραβεύονται, ενώ δήλωσε τέλος, πως ο δήμος Αγρινίου θα σταθεί αρωγός τόσο στην ομάδα του Παναιτωλικού αλλά και σε όλες τις ομάδες της πόλης μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτης Στεργίου ο οποίος ευχαρίστησε το δήμαρχο Αγρινίου κο Γ. Παπαναστασίου για την πρόσκληση και την απονομή προς την γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Ανέφερε πως η σκληρή δουλειά των τελευταίων 3 χρόνων τόσο της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου όσο και της διοίκησης, απέφερε καρπούς και δήλωσε χαρούμενος που η δημοτική αρχή απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό και σε όλες τις ομάδες της πόλης μας, όπως είναι και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ν.Γκρίζης.
Στη συνέχεια, η αρχηγός της ομάδας Χριστίνα Δήμου, παρέδωσε στον δήμαρχο μια φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλες τις παίκτριες.

 



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook