Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
10 Μαΐου 2016

Στην Α1 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά η γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού

Στην Α1 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά η γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού. Με τη σκληρή δουλειά και τον σχεδιασμό των τελευταίων τριών ετών, και μετά από μια σειρά δυνατών αγώνων με τον τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Χιλιώτη Δράμας και τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας, το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαϊου 2016 στο κλειστό Κοζάνης η ομάδα του Παναιτωλικού κέρδισε επάξια την άνοδο.

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα της ομάδας μας με τον Άρη Θεσσαλονίκης το Σάββατο όπου χάσαμε με 20-22, οι παίκτριες του Γιώργου Ραμμόπουλου ανασύνταξαν τις δυνάμεις τους, κερδίζοντας τον Χιλιώτη Δράμας το πρωί της Κυριακής με 28-17 και τον κρίσιμο αγώνα με τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας την Κυριακή το απόγευμα με 28-27, όπου κρίθηκε η άνοδος με τις παίκτριες του συλλόγου, να δείχνουν μεγάλα αποθέματα δύναμης και αγωνιστικό μεγαλείο.

Ένας αγώνας για γερά νεύρα, με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ, και τα τελευταία 10'' από λάθος γραμματείας και διαιτητών να δίνεται η μπάλα στον Αρίωνα με το σκορ να είναι 28-27 υπέρ της ομάδας μας και τον Αρίωνα να μην καταφέρνει να σκοράρει καθώς απέκρουσε η τερματοφύλακάς μας Αντιγόνη Σιάσου.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Στεργίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Παναιτωλικού, 

συγχαίρουν όλες τις αθλήτριες του τμήματος, το τεχνικό επιτελείο με προπονητή τον Γιώργο Ραμμόπουλο και βοηθό προπονητή τον Κώστα Καλλιακμάνη, τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Καλφούντζο, και τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ευφροσύνη Καλφούντζου, καθώς και την γενική αρχηγό της ομάδας Μάρθα Κωστοπούλου.

και ευχαριστούν τους χορηγούς του τμήματος για τη στήριξή τους :
το Emileon Sportscenter και τον κο Φώτη Κωστούλα,
το Ψηστήρι και τον κο Παναγιώτη Νάκα,
το Σχολαρχείο και τον κο Νίκο Νιαβή,
και την φαρμακευτική εταιρεία PharmaNet και τον κο Περικλή Γερμανό.

 

Ταυτόχρονα ευχαριστούμε και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την παρουσία τους και την προβολή της ομάδας μας.

Πλέον ξεκινά ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς που θα βρει την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου χάντμπολ.

 


Υ.Γ. Το προπονητικό team και οι αθλήτριες του τμήματος, πέραν όλων των άλλων, θα ήθελαν ακόμη να αφιερώσουν την επιτυχία αυτή στον Φυσικοθεραπευτή της ομάδας κο Κώστα Καλφούντζο, λόγω της πρόσφατης απώλειας της συζύγου του Παρασκευής.




 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook