Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
21 Απριλίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού με θέμα τα Ναρκωτικά

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός, με θέμα « ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ : ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ». Η εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Παναιτωλικού Γυμναστικού και Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου, με τη συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και του Γυμνασίου Αγ. Κωνσταντίνου Αγρινίου, και αναφέρονταν σε ένα κοινωνικό θέμα το οποίο είναι διαχρονικά επίκαιρο.

 

IMG 2720

 

IMG 2723

 

IMG 2726

 

STERGIOU

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Παναγιώτης Στεργίου, στον χαιρετισμό του τόνισε πως «Ο Παναιτωλικός, στο ταξίδι του στο χρόνο ήταν πάντα παρών στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι άνθρωποι οι οποίοι ίδρυσαν τον Παναιτωλικό πριν από 90 χρόνια, ήταν άνθρωποι με όραμα και με ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από το Φιλεκπαιδευτικό έργο του συλλόγου το οποίο διήρκησε περισσότερο από 53 χρόνια. Ένα έργο που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της κλειστής κοινωνίας και της εποχής εκείνης. Σήμερα, κλείνοντας τα 90 χρόνια ο Παναιτωλικός δε θα μπορούσε να μείνει απλώς θεατής σ’ ένα σοβαρό και ευαίσθητο θέμα όπως αυτό των ναρκωτικών, το οποίο πλήττει δυστυχώς το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους».

NAKOS

 

KYRIAKIDIS


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Αιτ/νίας κ. Κων/νος Νάκος εκ μέρους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και ο Τερματοφύλακας κ. Δημήτριος Κυριακίδης εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

ΖΑΙΜΗ

 

PAPACRHRISTOU


Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η ομιλία της Συντονίστριας Ομάδων Προγράμματος Θεραπείας κας Τέτας Ζαϊμη, και πολύ ενημερωτική η ομιλία του Υπεύθυνου Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ κ. Ιωάννη Παπαχρήστου.

IMG 2836

 

IMG 2842

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη Θεατρική Παράσταση μικρής διάρκειας, από τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας με θέμα «ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ» η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, και τις σύγχρονες χορογραφίες από τις μαθήτριες του Γυμνασίου Αγ. Κων/νου Αγρινίου, με θέμα « ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ : ΘΕΛΩ – ΜΠΟΡΩ – ΖΩ», σε Καλλιτεχνική Επιμέλεια της κας Στάλως Νικολάου, Καθηγήτριας Φυσ. Αγωγής του Γυμνασίου Αγ. Κων/νου Αγρινίου.

View the embedded image gallery online at:
http://www.panetolikosac.gr/news/item/303-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD#sigProGalleria8f9032da89


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο κ. Παναγιώτης Μπεσίνης, εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, ο κ. Ιωάννης Βαϊνάς πρ. Βουλευτής Αιτ/νίας, η κα Ουρανία Λανάρα τ. Γεν. Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Αδελφότητας ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ Αγρινίου, ο κ. Χρήστος Θετάκης Πρόεδρος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ο κ. Ιωάννης Νεράντζης Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων, ο κ. Δημήτριος Τσούνης Πρόεδρος Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου, η κα Άννα Παπαχρήστου - Αραβαντινού, Αντιπρόεδρος του τοπικού Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Αποστόλης Βέτσας Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού και ο πρόεδρός τους κ. Γιώργος Δούκας, ο κ. Ρένος Χριστοδουλίδης Υπεύθυνος Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Δ/θμιας Εκπαίδευσης και ο σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου Αγ. Κων/νου Αγρινίου.


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κόσμο για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του συλλόγου, στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Στάλω Νικολάου που αποτέλεσε την ψυχή της εκδήλωσης και εργάστηκε σκληρά για την διοργάνωσή της, στους ομιλητές κα Τέτα Ζαϊμη και κ. Ιωάννη Παπαχρήστου και τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας για την άψογη συνεργασία τους, στη Δ/ντρια του Γυμνασίου Αγ. Κων/νου Αγρινίου κα Μαρία Κούρτη και τις μαθήτριες του γυμνασίου για την συμμετοχή τους, στα τμήματα και στα μέλη του συλλόγου για την παρουσία τους και στον Πρόεδρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου κο Χρήστο Θετάκη και τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη φιλοξενία της εκδήλωσης στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

View the embedded image gallery online at:
http://www.panetolikosac.gr/news/item/303-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD#sigProGalleriab87ff7806d



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook