Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Κοπή πίτας και βράβευση αθλητών από τον Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Ο Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, μπαίνει στο 89ο χρόνο της ιστορίας του, αποτελώντας σταθερά υπολογίσημη δύναμη στα αθλήματα όπου έχει παρουσία.
Αυτό φυσικά δε μπορεί να συμβεί χωρίς τους αθλητές και τους προπονητές, οι οποίοι με τις επιδόσεις τους στους αγωνιστικούς χώρους, τιμούν το όνομα του Συλλόγου.



Με αφορμή την κοπή της πίτας, ο Σύλλογος βράβευσε Αγρινιώτες αθλητών που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε,
την αθλήτρια της Ελληνορωμαϊκής πάλης του Συλλόγου μας Ελευθερία Λιάτσου, για την πολύτιμη αγωνιστική της προσφορά,
τον αθλητή του Συλλόγου από το τμήμα καλαθοσφαίρισης Θεόδωρο Κυριλή για την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παίδων Ελλάδος,
και ακόμη έναν αθλητή της καλαθοσφαίρισης, τον Βασίλειο Σταθόπουλο, ο οποίος δεν ανήκει στο δυναμικό του Συλλόγου, και βραβεύτηκε για την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παίδων Ελλάδος.

 

8858-panetolikosac

 

8867-panetolikosac

 

8876-panetolikosac

Τις βραβεύσεις έκαναν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Αθλητισμού και ΚΕΠ κ. Νικόλαος Γκρίζης,
ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαος Καζατζής, και ο αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας, Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης, οι οποίοι με τη σειρά τους συνεχάρησαν τους αθλητές και ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά στο Σύλλογο.

 

8851-panetolikosac

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Στεργίου όπως δήλωσε αισθάνεται τυχερός που τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται διοικητικά με τον ερασιτέχνη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌ, ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές, οι οποίοι καταθέτουν την ψυχή τους στον Σύλλογο, να έχουν μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση που είχε ως επίπτωση την αποχώρηση πολλών σωματείων από τον αθλητισμό, αλλά και στην πολύτιμη στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
Τέλος, αναφέρθηκε στην απόφαση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού να βραβεύσει και αθλητή που δεν ανήκει στον Σύλλογο, ως μια προσπάθεια στήριξης και επιβράβευσης του αθλητισμού ανεξαρτήτως σωματείων.

 

8821-panetolikosac

 

8829-panetolikosac

 

Η Διοίκηση ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής [αλφαβητικά] ΕΣΠΕΡΙΑ και ΛΕΩΝΙΔΑΣ και το αρτοποείο - εργαστήρι ζαχαροπλαστικής ΚΑΤΣΟΥΠΗΣ για την ευγενική τους προσφορά.

 

8884-panetolikosac

 

8885-panetolikosac

 

8832-panetolikosac

 

8835-panetolikosac

 

8848-panetolikosac

 

8855-panetolikosac

 

8881-panetolikosac

 

8886-panetolikosac



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook