Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Βράβευση ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού έγινε το μεσημέρι η απονομή του βραβείου MVP της 33ης αγωνιστικής στον Στέλιο Σφακιανάκη, τον οποίο επέλεξαν οι φίλαθλοι με την ψήφο τους.
Ο έμπειρος μέσος στις δηλώσεις του τόνισε: «Η επιλογή του κόσμου είναι ένα ευχάριστο γεγονός για μένα και μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Ο κόσμος είναι αυτός που δίνει τη δύναμη να προσπαθήσεις ακόμα
περισσότερο και να τα δώσεις όλα για την ομάδα. Αυτό που θέλω είναι την Κυριακή να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Να χαρούμε αυτό που πετύχαμε, γιατί ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Η παραμονή ήταν ο στόχος μας και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε, δείχνοντας ότι μπορούσαμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Το χειροκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι, το θέλουμε όλοι . Και εγώ και οι συμπαίκτες μου».
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου, ο οποίος δήλωσε: «Με χαρά απονέμουμε το βραβείο στον Στέλιο Σφακιανάκη, γιατί πρόσφερε πάρα πολλά σε μια δύσκολη χρονιά για τον Παναιτωλικό μας. Του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός. Η φετινή παρουσία της ομάδας είναι κάτι που μας χαροποιεί όλους. Θέλουμε να εδραιωθεί στην κατηγορία που θωρούμε ότι είναι η φυσική της θέση. Έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει. Με τη διοίκηση που κάνει τα πάντα και ξεχωρίζει απ’ όλες τις άλλες σε πολλά πράγματα, με τη βοήθεια του κόσμου, με τη συμπαράσταση όλων μας, όχι μόνο θα εδραιωθεί στη Super League, αλλά θα κάνει την υπέρβαση φτάνοντας πολύ ψηλότερα»


 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook